Viikonloppukurssit ja niille ilmoittautuminen

Viikonloppukursseille osallistuminen edellyttää useimmiten ilmoittautumista ennakkoon, näin varmistamme riittävän määrän osallistujia, että kurssi kannattaa järjestää.

Viikonloppukurssit on merkitty tanssikurssi- ja tapahtumakalenteriin. Kurssin yhteydessä on aina >>Kotisivut linkki, jota klikkaamalla pääset tarkastelemaan viikonloppukurssien tarkempia tietoja.

(Huom!!! viikkokursseilla ei ilmoittautumista)

Viikonloppukurssit ovat tiiviitä paketteja, usein vierailevien opettajien johdolla, ja haluamme varmistaa etukäteen, että näillä kursseilla kaikki toimii mahdollisimman hyvin. Kurssilaisten määrää voidaan tarpeen mukaan rajoittaa, ja parinvaihdon toimimiseksi varmistamme, että viejien ja seuraajien määrä on sopivassa suhteessa. Parittomia otetaan niin, että tasapaino säilyy. Ennakkoilmoittautudu aina ennen tuloasi, vaikka tulisit parin kanssa ja tekisit päätöksen osallistumisetasi juuri ennen kurssin alkua.

Yleensä naisia olisi tulossa kurssille enemmän kuin miehiä. Ilman paria ilmoittautuvat naiset saattavat siis joutua jonotuslistalle odottamaan, että lisää miehiä ilmoittautuu.

Pareittain ilmoittautuvat pääsevät suoraan kurssille niin kauan kuin tilaa on. Kurssiparia kannattaa kysellä itselleen viikkokursseilta tai vaikkapa tansseista. Ujous pois!

Järjestämme ruokailun viikonloppukursseillamme, jotka toteutetaan Kartano Kievarissa. Varaathan ruokailun ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittatumiset ilmoittaustumislomakkeella, jonka löydät kyseisen kurssin sivuilta ilmoittautumispäivään mennessä ja jos ei mitään vastausta kuulu ilmoittautuminen on OK! Aina jos on jotain kysyttävää kursseista voi tietty soittaa:) . Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen kysy vapaita paikkoja sähköpostilla arja@tanssittaa.fi.

Ilmoittautumiset ovat SITOVIA, viime hetken peruutuksista (7pv ennen kurssia) ja saapumatta jäämisistä veloitamme 50% kurssin hinnasta.

Pidätämme oikeuden kurssien peruuttamiseen, jos ennakkoilmoittautumisia ei ole riittävästi.