Turvallisuusohje

Yhdessä vastuullisesti toimien varmistamme oman ja toisten terveyden ja tanssiharrastuksen

Näinä poikkeuksellisina aikoina on tärkeää, että jokainen kurssilainen suhtautuu hygieniaohjeisiin ja suosituksiin vastuullisesti ja sitoutuu niihin.

Toivomme kesän tanssitauon jälkeen, että voimme tavata toisiamme ja nauttia ihanasta tanssiharrastuksesta turvallisesti. Tanssiystävämme tai hänen läheisensä saattaa kuulua riskiryhmään. Yksikin altistustapaus kursseilla johtaa vääjäämättä harrastuksemme keskeytymiseen.

Arvoisa tanssija, huomioithan seuraavat suositukset:

ILMOITTAUTUMINEN KURSSEILLE

Kursseille ilmoittautumisella varmistumme mahdollisten tartuntaketjujen välittömästä tunnistamisesta.

Laren ja Riitan kursseille ei toistaiseksi ole ennakkoilmoittautumista.

Arjan kursseille on ennakkoilmoittautuminen vello.fi/arjatanssittaa (kaikki yhteen). Ilmoittautumisnappi löytyy myös tanssittaa.fi etusivulta.

TULE TANSSIMAAN VAIN TERVEENÄ

Jos tunnet pienintäkään epäilystä alkavasta flunssasta jää kotiin kunnes olet varma siitä, että olet terve.

KÄSIHYGIENIA

Tanssikursseilla Sinua tervehtii ensimmäisenä käsidesi. Desinfioi kätesi huolellisesti ennen kurssia, tauolta tullessasi ja kotiin lähtiessäsi. Pese saippualla kätesi WC -käynnin yhteydessä. Vältä koskettelemasta kasvoja harjoitusten aikana.

HUOLEHDI TURVAVÄLEISTÄ

Kunnioita viranomaisten ohjeita turvavälistä. Tulessasi kursseille pidä riittävä välimatka edellä olevaan jonottaessasi. Pyri asettumaan salissa siten, että huolehdit turvavälin toteutumisesta myös kenkien vaihdon aikana ja tauoilla. Pidä turvavälit muihin tanssijoihin tanssiessasi, paitsi omaan pariisi. Nyt aluksi tanssitaan vain oman parin kanssa.

SUOSI MYYNTIPISTEESSÄ KORTTIMAKSUA TAI KAUSIKORTTIA

Voit nopeuttaa jonoa sekä vähentää rahan käsittelystä johtuvaa riskiä varaamalla tasarahan, käyttämällä pankkikorttia tai ostamalla 10 kerran kortin.

OLITKO ULKOMAILLA TAI TILAISUUDESSA, JOSSA ET VOINUT PITÄÄ HUOLTA TURVAVÄLISTÄ?

Jää sitten tanssitauolle. Vastuullista on pitää ainakin viikon tanssitauko. Jos olit ulkomailla kohteessa, joka viranomaisten mukaan on riskialueetta, noudata kahden viikon karanteenia.

TUULETUS

Tauon aikana on hyvä tyhjentää sali, jotta ilma salissa vaihtuu.

MASKIN KÄYTTÖ

Maskin käyttö on sallittua! :-) Suositusten mukaan maskia tulee käyttää jos ei voi pitää turvaetäisyyttä.

LATAA KORONA APPI

Lataa puhelimeesi tartuntaketjujen katkaisua tehostava sovellus, kun se syyskuussa tulee. Sen avulla saat tiedon omasta mahdollisesta altistumisestasi nopeammin ja voit pitää tanssitaukoa muiden suojelemiseksi. Jokainen voi oireettomana tietämättään tartuttaa !

Puramme tai kiristämme rajoituksia tanssikursseilla epidemiatilanteen mukaisesti. Toivomme ymmärrystä poikkeustilanteen aiheuttamille muutoksille, ne on tehty meidän kaikkien terveyden takaamiseksi. Seuraa nettisivua ja facebookia!