Liittyminen ja jäsenmaksut

"VANHA" JÄSEN: Jäsenmaksu on 15 euroa / kalenterivuosi. Maksa jäsenmaksu tammikuun aikana viikkokurssien käynnin yhteydessä tai seuran tilille FI59 1052 3000 1101 62 Käytä maksaessasi viitteenä jäsennumeroasi.

UUSI JÄSEN: Tanssin Taikaa ry:n kurssijäseneksi voit liittyä täyttämällä tästä avautuva lomake tai kursseillamme. Täytä lipunmyyjällä tai ohjaajalla olevaan jäseneksi liittymislomakkeeseen tietosi ja kirjoita siinä oleva jäsennumero itsellesi muistiin. Jäsennumero toimii jatkossa henkilökohtaisena viitteenäsi jota käyttäen maksat esim. viikonloppukurssimaksut. Jäsenkorttiin tarvittavan kuvan voit lähettää sähköpostissa osoitteeseen airakve(at)elisanet.fi jos sinulla on jo sopiva sellainen, tai sinut voidaan kuvata kurssilla. Pyydä ohjaajaa ottamaan kuva ennen kurssia tai väliajalla.

Jäsenetuja saa vain kuvallisella jäsenkortilla. Jäsenkortin saa kursseilla noin viikon kuluttua jäsenmaksun maksamisesta tai postitse kotiin.

Esitä kuvallinen jäsenkortti aina viikkokursseilla lipunmyyjälle. Näin olet oikeutettu jäsenhintaan viikkokursseille (kaksi euroa edullisempi hinta).