Linkkejä

Tälle sivulle olemme keränneet sekä hauskoja että hyödyllisiä tanssiaiheisia linkkejä. Jos tiedät hyvän nettisivuston jonka pitäisi olla täällä, vinkkaa sähköpostilla Larelle.

Suomessa

http://www.susel.fi/ Suomen Seuratanssiliitto, jonka sivujen Yhteystiedot-sivun alta kohdasta jäsenet löydät suurimman osan suomalaisista lavatanssiseuroista - emme siis listaa niitä kaikkia tässä.

www.himostanssijat.fi/ http://www.kestavat.fi/ http://www.break.fi/ Keski-Suomessa vaikuttavia tanssiseuroja seuratanssin, jenkkitanssien ja kilpatanssin alueella.

http://www.tanssi.net/ Suomalaisen seuratanssin tietopankki, keskustelupalstalta löytyy monenlaista juttua ja kalenterista melkein kaikki suomalaiset tanssipaikat.

http://hulabaloo.info Timo Arstilan ja Eija Purasen tanssivalmennukset

www.boogietour.com Pirjo ja Tommi Koivulan luotsaama rock'n'swing- ja lavatanssiyhteisö. Kursseja Tampereen seudulla ja ympäri Suomea.

http://www.bailabaila.fi/ Helsinkiläinen salsa- ja flamencokoulu joka tekee paljon yhteistyötä myös seuratanssijoiden kanssa.

Maailmalla (englanniksi)

http://www.ballroomdancers.com/ Amerikkalainen sivusto jolla perustietoa ja videonpätkiä kilpatansseista ja joistain klubitansseista. Hyviä artikkeleita englanniksi ja vaihtuva lattarikuvioyhdistelmä videolla (Variation of the week).

http://www.idance.net/ Sivusto joka myy tanssiopetusvideoklippejä. Rekisteröitymällä pääsee katselemaan tarjolla olevia kuvioita ilmaiseksi, opetuksella varustetut videot maksavat (mutta eivät kamalan paljon). Lähinnä jenkkitansseja ja salsaa.

http://youtube.com/ Netin suosituin videopalvelu. Kaikenlaista roskaa, mutta seassa myös tanssivideoita. Hae hakusanoilla "dance" sekä joku tanssilaji, esim. "tango", "salsa", "jitterbug", "bachata", myös kilpatanssivideoita löytyy.

http://www.salsafreak.com/ Naisnäkökulmaa salsamaailmaan, lisäksi myynnissä paljon korkeatasoisia salsaopetusvideoita. Artikkeleita salsamusiikista, eri tyylisuunnista...

www.danceyourselfdizzy.com/ Englannissa suosittu "easy-jive" muistuttaa kuvioiltaan fuskua ja rytmitykseltään buggia. Tyypillisesti kuvioista opetetaan viennit, ei askeleita. Videoita esimerkiksi tämän saitin kohdassa "Weekly On-line lesson".