Reijo ja Seija (www.seijesvirta.net)

Reijo ja Seija Seijesvirta tapasivat lavatansseissa 1967, ja siitä alkoi yhteinen tanssitaival. Kilpailuinnostus syttyi vuonna 1998, jolloin he aloittivat systemaattisen valmentautumisen tanssileireillä ympäri Suomea. He ovat kiertäneet lähes kaikki SUSELin ja Suomen Lavatanssi-CUPin osakilpailut.

Menestystä on tullut: Reijo ja Seija voittivat seuratanssien seniorien Suomen mestaruuden ja Lavalegenda 2007 tittelin. He ovat voittaneet SUSELin Lavatanssi-CUPin 50-sarjan neljänä vuonna peräkkäin ja Oulun arvostetun Kunkkukisan kolme kertaa. Ikäsarjojen lisäksi Reijo ja Seija ovat pärjänneet myös avoimessa luokassa. Siinä he ovat voittaneet Humpan SM-hopeaa ja Valssin SM-pronssia, sekä edenneet Seinäjoen SM-Tangon semifinaaleihin kahtena vuonna.

Viime aikoina kilpailumotivaatio on vähentynyt, ja valmentaminen on alkanut kiinnostaa. Reijo ja Seija suorittivat SUSELin perusohjaajatutkinnon vuonna 2008.

Reijo ja Seija vetävät pienryhmäkursseja Keljon Tapiolassa. Kursseille ilmoittaudutaan pareittain lukukaudeksi kerrallaan. Kursseilla ei vaihdeta paria. Kurssiesitteet löytyvät kotisivuilta: www.seijesvirta.net.tanssipari.jpg