Lissu Kontturi-Paasikon tanssileiri 24.- 25.10.

Lauantaina Rumba Bolero ja Sunnuntaina Fusku

Lissu Kontturi-Paasikko on yksi Suomen tunnetuimmista tanssin moniosaajista. Keski-Suomen vierailullaan Lissu opettaa Rumba Boleroa ((LA) ja Fuskua (SU)

Tule nauttimaan tämän huippuopettajan opeista!

Kurssi toteutetaan täysihoidolla.

Päivittäinen kurssiohjelma:

Klo 10.00-11.30 Tekniikka
Klo 11.30-12.00 Pullakahvi
Klo 12.00-13.30 Kuviot
Klo 13.30-14.15 Keittolounas
Klo 14.15-15.45 Kuviot
Klo 15.45-16.15 Kahvi

Koko kurssi + majoitus 152€/ jäsenhinta 137€
sis. kaikki ruokailut ja tanssilipun

Päiväkurssi 45€/ jäsenhinta 42€
sis. keittolounaan ja pullakahvin.

Päiväkurssilaisille illallinen 14e, tanssilippu 10e

Ilmoittautuminen toistaiseksi vain pareittan

Lisää Lissusta:

Lissu Kontturi-Paasikko on pitkänlinjan tanssin ammattilainen, joka on päätyökseen kouluttanut tanssinopettajia Oulun seudun ammattikorkeakoulussa lähes 30 vuoden ajan. Tällä hetkellä Lissu vastaa Länsi-Suomen opiston paritanssilinjasta, toimii tanssinopettajien ja -ohjaajien kouluttajana eri liitoissa, seuroissa ja muissa yhteisöissä sekä luotsaa KiddieJam -konseptin hallinnollista puolta. Lisäksi Lissu pitää tilauskursseja eri puolella Suomea, vastaa TanssinTahti Online -koulun kurssien sisällöstä ja laadusta, hakee uusia Tanssikoulu TanssinTahdin toimipisteitä ja tuottaa miehensä Lassen kanssa laadukasta tanssimusiikkia.

Lissun oma tanssitausta on vakio- ja latinalaistansseissa, joissa hän kuului parinsa kanssa Suomen kärkipareihin 1980- ja 1990 -luvuilla. Tanssinopettajana Lissu on toiminut yli 30 vuoden ajan ja työuran varrelle on kuuluut kaikenikäisten ja tasoisten tanssijoiden opettaminen ja valmentaminen sekä tanssikouluyrittäjänä toimiminen.

Lissun ehdoton vahvuus on pitkä ura tanssinopettajana ja -kouluttajana sekä monipuolinen ja avarakatseinen näkemys tanssinkentästä. Tämän kautta hän pystyy aistimaan kentän tarpeita ja löytää sopivat verkostoitumisen tavat laajasta yhteistyöverkostostaan. Tanssikouluyrittämisessä näkyy myös Lissulle tyypillinen perhekeskeisyys, jossa asioita tehdään yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Tanssitoimijoiden kaikenlainen yhteistyö onkin yksi Lissun toiveista —mitä enemmän tanssijoita saadaan tämän hienon harrastuksen pariin sitä enemmän jokaiselle toimijalle riittää töitä.

Suomen Tanssinopettajain liitto ry on valinnut Lissun Vuoden Tanssinopettajaksi vuosina 2002 ja 2006. Suomen Seuratanssiliitto Susel ry palkitsi Lissun Maineteko-palkinnolla vuonna 2012, World Dance Council luovutti Lissulle Social Dance Awardin vuonna 2014 ja Oulun ammattikorkeakoulu nimitti Lissun Vuoden Alumniksi vuonna 2017. .

Siviilissä Lissu on Lassen aviovaimo, viiden upean nuoren aikuisen äiti ja kuuden ihanan pienokaisen mummi. Lisäksi elämää värittää nuori lagottoherra Pepi. Lissu rentoutuu kotihommissa, musisoimalla Lassen kanssa ja tekemällä käsitöitä.